Pagini

duminică, 27 mai 2012

Castigatorul Te cunosc de undeva este CRBL video pe internet online

  Castigatorul Te cunosc de undeva este CRBL. Cei care l-au ales au fost cei de acasa, telespectatori care au urmarit toate cele 10 editii si au ales cu inima. CRBL s-a batut de la egal cu Delia, Jorge si Lora. Ei au au avut de interpretat pe Britney Spears, Romica Puceanu, Duffy si Puff Daddy. Va multumim ca ati urmarit acest show interactiv si placut de mii de persoane. Multumim ca ati apreciat munca depusa de artistii nostri pentru a va tine in fata micului ecran. Va multumim!

Finala Te cunosc de undeva 26 mai 2012 video online pe internet gratis unde pot vedea

  Astazi 26 mai 2012 avem Marea Finala la "Te cunosc de undeva". Cei 4 finalisti care vor urca pe scena sunt: Delia, Jorge, CRBL si Lora. Ei lupta pentru marele premiu de 15.000 de euro, bani ce vor fi donati pentru cei care au cel mai mult nevoie. Ei au trebuit sa se transforme in Britney Spears, Romica Puceanu, Duffy si Puff Daddy. Pentru a nu va mai tine in suspan, marele castigator este CRBL. Vizionare placuta!

Semifinala Te cunosc de undeva 19 mai 2012 video antena 1 reluare episodul 10

te cunosc de undeva reluare 28 aprilie 2012 antena 1

      "Te cunosc de undeva" 19 mai ora 20:20 episodul 10 Antena 1.

 SEMIFINALA "Te cunosc de undeva!" este video aici, iar vedetele noastre se vor transforma in noi persoanje celebre. Doar primi patru clasati, in ordinea punctelor acumulate dealungul tuturor editilor, vor merge in marea finala. Trebuie sa votati cine doriti sa castige finala de pe 16 mai 2012. Saptamana urmatoare in final vor merge doar cei mai buni.

 Sambata aceasta, in cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva! vor urca pe scena Tom Jones (Iulian Vasile), Rihanna (Delia), Rod Stewart (Dan Helciug), Mihai Margineanu (Jorge), Cristina Rus (Maria Buza), Billy Idol (Julia Jianu), Sinead O'Conner (Lora), Fuego (CRBL), dar si Paula Seling, invitatul special al editiei..
 Va dorim vizionare placuta!

duminică, 13 mai 2012

Te cunosc de undeva 12 mai 2012 reluare interpretari video

  "Te cunosc de undeva!" video emisiunea de samabata 12 mai 2012 de la Antena 1 . interpretari video de mai jos online video reluare. CRBL, in rolul lui Artan. CRBL canta "Fata mea este model"!
Lora, in pielea lui Michael Jackson!
Jorge, transformat in CRBL!
Delia, transformata in Mick Jagger!
Iulian Vasile, in pielea lui Dan Bittman!
Dan Helciug canta "Hit The Road Jack"!
Julia Jianu canta "Amor a la mexicana"!

duminică, 6 mai 2012

Castigatorul episodului 8 din 5 mai video Iulian Vasile

  Sambata seara castigatorul episodului 8 din "Te cunosc de undeva!" 5 mai 2012 de la Antena 1 este Iulian Vasile.
  El a cantat piesa "Cream" a semnat Prince. . El a castigat 1000 de euro din partea celor de la ORBIT ce ii va dona Margareta Adriana Rotes, care locuieste impreuna cu sotul si cu cei 6 copii intr-un cartier marginas din Baia Mare, judetul Maramures. Familia Rotes este sprijinita de Fundatia “Mereu Aproape”.

Te cunosc de undeva 5 mai reluare emisiune intreaga video

  "Te cunosc de undeva!" video emisiunea de samabata 5 mai 2012 de la Antena 1 . Emisiune intreaga in video de mai jos online video reluare. Video al emisiuni din 5 mai emisiune intreaga.
Statistici web Distante Rutiere