Pagini

sâmbătă, 23 februarie 2013

Pepe transformat Dan Teodorescu Esti iubibila Te cunosc de undeva video online reluare

Pepe transformat Dan Teodorescu Esti iubibila Te cunosc de undeva video online reluare

Pepe se transforma in Dan Teodorescu si canta piesa "Esti iubibila". Pepe este pentru multi dintre voi, concurentul cel mai indragit din sezonul 3 al emisiuni.

 A primit cele mai multe voturi in fanpage, dar si nenumarate comentarii. In aceste zile va reamintim ca Pepe a sarbatorit cum se zice 3 zile si 3 nopti, la botezul ficei lui Maria.

 Am adaugat video cu transformarea lui Pepe in Dan Teodeorescu - Esti Iubibila.

 Pentru aceasta transformare, cantaretul a trebuit sa isi modifice mult vocea pentru a reusi sa il imite pe Dan, dar toate cu un folos, deoarece a iesit foarte foarte bine.

pepe si fetita lui maria la botez

Te cunosc de undeva Sezon 3 episodul 2 23.02.2013 pe internet video

  In seara aceasta va fi transmis al doilea episod din "Te cunosc de undeva!" Sezonul 3.

 Surprize de proportii in a doua editie. Andreea va fi la patrat, adica vom avea parte de o a doua Andreea, care ne va surprinde placut.

 In aceasta seara avem urmatoarele transformari : Anda Adam se transforma in Alex Velea, Simona Nae se transforma in cantareata belgiana Lara Fabian, Andrei Stefanescu se transforma in cantarea de muzica populara Ileana Sararoiu, Rona Hertner o imita pe cantareata rock Vonda Shepard, Serban Copot va fi Roy Orbison, Jo adica Ioana Anuta o imita pe Carly Rae Jepsen, Pepe se transforma in Dan Teodorescu si canta piesa Esti iubibila, Sonny se transforma in binecunoscutul si mult indragitul cantaret Robbie Williams.

 Acestea fiind zise succes concurentilor si vizionare placuta telespectatorilor.

duminică, 17 februarie 2013

Pepe transformat in Shakira Whenever Wherever Te cunosc de undeva video

 In prima editie Te cunosc de undeva! din Sezonul 3 Pepe a fost transformat in Shakira si a cantat piesa Whenever, Wherever.

 A fost interpretarea serii, prin toate miscarile care trebuiau sa fie ca ale Shakirei. Jurista Andreea a tipat de bucurie cand a vazut cum se misca Pepe pe scena.

 In deschidere a fost prezentata si familia lui Pepe, impreuna cu fetita lui Maria si sotia lui Raluca. Aveti mai jos video cu prezentarea familiei si transformarea lui Pepe.


Video Pepe transformat in Shakira Whenever, Wherever


sâmbătă, 16 februarie 2013

Primul episod Te cunosc de undeva Sezon 3 pe internet

  Video primul episod din Te cunosc de undeva! la Antena 1.

 Sambata seara a reinceput din nou acest show care a intrat in inimile multor romani.
 Chiar daca nu mai este Maria Buza, Jorge sau CRBL, noii concurenti sa speram ca va vor intra la fel de mult in inima si ii veti indragi la fel de mult.

 Acest nou sezon vine cu noi transformari si cu noi surprize. In prima editie aveti sansa sa ii cunoasteti pe noii concurenti asa cum nu ati mai vazut.

 Printre preferatii seri au fost Ioana Anuta, o vedeta in devenire si Rona Hartner

vineri, 15 februarie 2013

Incepe sezonul 3 Te cunosc de undeva sambata 16 februarie 2013

Concurenti sezonul 3 te cunosc de undeva

 In acest weekend avem spectacol, incepe al treilea sezon "Te cunosc de undeva!" Sunt opt, sunt vedete si va vor placea la nebunie.

 Iata noii concurenti : Andrei Stefanescu, Sonny Flame, Anda Adam, Ioana Anuta, Simona Nae, Pepe, Rona Hartner si Serban Copot.

 Sambata seara de la ora 20:30 incepe Sezonul 3 in direct la Antena 1. Nu lipsiti !

 

 Video Acces Direct Antena 1, unde au fost prezentati noii concurenti:


Statistici web Distante Rutiere