Pagini

duminică, 2 decembrie 2012

Marea Finala Te cunosc de undeva Sezonul 2

  Aseara sambata 1 decembrie a fost Marea finala a Sezonului 2 al show-ului "Te cunosc de undeva".
  A fost o seara de gala chiar de ziua Romaniei.

 In finala au intrat doar 4 concurenti din 8, adica Jorge, Maria Buza, Adrian Enache si Lora. Ceilalti concurenti s-au alaturat juriului si au dat puncte. Din cei 4 au ramas doar doi : Lora si Jorge. Iar la final a iesit castigator JORJE cu 87 de puncte.



Sursa a1.ro

7 comentarii:

  1. Esti o mare ARTISTA LORA ESTI UNICA IN ROMANIA, iti multumim pentru tot, te ador si te admir...BRAVO iti doresc o mare , mare cariera.

    RăspundețiȘtergere
  2. bravooo lora si felicitari jorje....amandoi ati fii meritat premiul...sunteti extraodinari....va iubesc pe amandoi...cea mai reusita emisiune...felicitari...nu se compara cu "canapelele" pe care le promovati in fiecare zi...bravo alina si bravo cosmin...adevarati prezentatori...abia astept sezonul 3....as fii cea mai fericita dc ar fii in fiecare zi aceasta emisiune....tineti-o tot asa...pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Lora, pentru mine tu ai castigat locul 1 aseara. Esti o artista completa, foarte serioasa si talentata. Nu mi-a placut comentariul lui CRBL pe care-l consider total deplasat si neadevarat (a fost cam meschin si frustrat de valoarea ta la care nu s-a putut ridica). Noi ne-am bucurat de fiecare moment in care ai stralucit. Si asta nu s-ar fi putut intampla daca nu erai atat de serioasa si profesionista. Ma bucur ca te-am descoperit si iti doresc o cariera internationala pe care o meriti din plin!

    RăspundețiȘtergere
  4. CRBL esti un rebel rautacios si invidios. Sper sa nu te mai vad si in Sezonul 3. Nu ai reusit sa recunosti pana la acest moment profesionalismul. Esti doar un oportunist cu strategii de marketing, fara talente deosebite, si asta a devenit foarte evident prin comparatia cu ceilalti colegi ai tai din serie. Nu ti-au iesit transformarile, nu ai cantat cine stie ce si nici cu dansul nu ti-a prea iesit, decat atunci cand ai fost pe felia stilului tau. Pe scurt, esti cam praf iar de caracter, ce sa mai vorbim...(sper ca apreciezi sinceritatea mea, daca tot pretinzi ca te-a impins aseara sa ai o asa atitudine rautacioasa si necolegiala fata de o concurenta mult mai buna decat tine-si asta nu numai aseara, ci in toate serile in care a participat). In rest, iti urez sa sclipesti in continuare pe autobuz...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un bou(indiferent de sex)

      Ștergere
    2. taci drq ca are dreptate s-a vazut clar ca CRBL nu vroia sa castige Lora care a avut clar cea mai completa reprezentatie a serii, voce, coregrafie, atitudine, look.

      Ștergere
  5. am 53ani,am fost vrajita de emisiune,TRASNET,tot respectul pt.munca tuturor,fantastic de mare talent Lora....daca nu era incredibil de bun Horhe,ea lua locul 1...Mi-a placut mult de tot sa vad atit talent,munca ,arta..,toti au fost valorosi,Maria Buza este incredibil de buna,si..Adrian Enache,galateanul meu,care s-A INTRECUT PE SINE..!PARCA AR FI NEDREPT SA NU-I SPUN SI PE TOTI CEILALTI CARE MI-ATI INCINTAT SUFLETUL....TOATA ECHIPA,MULTUMESC PT.BUCURIA DARUITA !SOFI

    RăspundețiȘtergere

Statistici web Distante Rutiere