Pagini

duminică, 19 mai 2013

Cine a castigat Eurovision 2013 Danemarca Emmelie de Forest video

Cine a castigat Eurovision 2013 Danemarca Emmelie de Forest video, castigatoarea

Aseara a avut loc finala Eurovision 2013, ca s-a desfasutat in Suedia la Malmo.

Doriti sa stiti cine a castigat Eurovision 2013? Ei bine Marea Castigatoarea a editiei din 2013 a fost Emmelie de Forest, cu piesa Only Teardrops, din Danemarca.


 Va intrebati cine este cantareata daneza ? Este o tanara, frumoasa si blonda, pe care multi o compara cu Shakira,o studenta la conservator, de doar 20 de ani, care a fost favorita caselor de pariuri inca de la inceput. Castigatoarea, Emmelie, canta in turnee inca de la varsta de 14 ani si mereu fara pantofi in picioare, cum a fost si aseara.

 Romania, CEZAR OUATU Eurovision 2013

 Romania, reprezentata de CEZAR OUATU, a terminat pe locul 13, cu 65 de puncte.

 Multi acuza sistemul de votare, deoarece cei ce se aflau in Spania, de exemplu, cand au dorit sa voteze pe numarul de telefon al Romaniei, surpriza, nu mergea deloc. Aceasta arata cum se face votarea la acest eveniment muzical european, se voteza in functie de regiunea tarii din care vine cantaretul.

 In ceea ce priveste clasarea, anul trecut am reusit sa ne clasam pe un loc mai bun, locul 12, cand Mandinga a strans 71 de puncte, ei avand ceva probleme la microfoane cand au interpretat piesa in Marea Finala.

 In ceea ce priveste punctele, Romania a acordat 12 puncte Moldovei, 10 puncte tarii Azerbaidjan si 8 puncte Norvegiei. Cele mai mari puncte le-am primit din partea Greciei si Republici Moldova, cate 10 puncte de fiecare.

Vedeti mai jos video cu cea care a castigat Eurovision 2013, frumoasa blonda, Emmelie de Forest din Danemarca(Denmark). Felicitari!


(eurovizion 2013, www.eurovision, suedia eurovizion, castigatoare eurovision )

Sursa a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistici web Distante Rutiere