Pagini

duminică, 25 martie 2012

Andreea Balan in chiloti video poze

 Andreei Bălan i s-au văzut chiloţii in timp ce incerca sa ii arate cateva miscari de dans Deliei Matache la "Te cunosc de undeva".

 Andreea Balan, dorind sa o ii sara in apararea Deliei, la criticile aduse de Andrei Aradits, ca nu ar fi reprodus miscarile Shakirei din sani,  a avut parte de o mica neplacere. In momentul in care ea s-a ridicat de pe scaun, rochia i s-a desfacut si astfel i s-a vazut lenjeria intima. Chiar daca purta o rochie lunga, dar fiind crapata, cand s-a ridicat in picioare Andreei i s-au vacut chilotii. Spre deliciul publicului purta o lenjerie inima neagra si minuscula!
 Andreea nu cred ca este foarte stresata de acest mic incident, deoarece ea a mai pozat in ipostaze sexy, in reviste pentru adulti, precum FHM. Oricum de ceva vreme o vedem in fiecare concert cantand in chiloti, chiar ea declarand ca ii place sa cante in chiloti.

 Ceilalti concurenti impreuna cu juriul strigau "Imbraca-te, imbraca-te!", dar Andreea Balan s-a scuzat imediat "Băi, dar aşa e rochia, măi", moment in care tragea de rochie pentru a se acoperi.

 Pana la urma a reusit sa ii arate Deliei Matache miscarile din sani, pe care Shakira le are pe scena, miscari care Andreei i-au iesit foarte bine.
 Mai jos aveti poze cu tot acest incident. Astept comentariile voastre!
andreea balan in chiloti la te cunosc de undeva, andreea balan in chiloti, andreea balan in lenjerie intima
  Andreea a mai avut parte de un incident asemantor in timpul unui concert, pe scena atunci cand ea canta.
  Priviti in video de mai jos:




   Priviti in aceasta poza momentul cand Andreea pierde fustita!
andreea balan canta in chiloti, andreea balan ii cade fusta jos



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistici web Distante Rutiere