Pagini

duminică, 25 martie 2012

Delia Matache transformata in Shakira

 Aseara la Antena 1, Delia Matache s-a transformat in Shakira "Te cunosc de undeva!", interpretand celebra piesa "Waka Waka" a divei.

 Frumoasa noastra cantareata Delia Matache s-a bucurat de faptul ca seamana cu vedeta internationala Shakira. Nu a ramas decat sa ii imite atât vocea, cât şi celebrele mişcări din şolduri ale acesteia. Costumul a fost unul perfect asemanator, fustiţa cu franjuri făcând senzaţie în rândul publicului.

 Prestaţia ei a stârnit o adevărată dispută în randul juraţilor: juristul Andrei Aradits i-a atras atenţia că nu a mişcat şi din bust, miscare pe care Shakira o face, iar Andreea Bălan a sărit în apărarea Deliei, dupa care cele doua i-au aratat cateva miscari foarte sexy ale divei, inclusiv miscarea din sani, pe care Andrei si le dorea de la Delia. Ea a spus că este greu să şi cânţi, să şi dansezi în acelaşi timp şi a exemplificat, la rândul ei, coregrafia cu câteva mişcări provocatoare.
  Ozana Barabancea, a felicitat-o pe Delia afirmand ca s-a vazut cat de bine se simtea in pielea celebrei cantarete.

 Delia  a repetat intens pentru această ediţie, dar tot a primit câteva sfaturi din partea Andreei Bălan, care este deja o expertă în arta dansului, moment în care acesteia din urmă i s-au văzut chiloţii în direct!

 Mai jos aveti video cu toata prestatia Deliei dar si videoclipul original "Waka Waka" semnat Shakira.
 Va dorim vizionare placuta!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistici web Distante Rutiere